Saturday, December 21, 2024

Potrebujemo:

 


  • 500 g svinjske ribice,
  • zavitek listnatega testa,
  • 2 stroka česna,
  • poper,
  • sol,
  • 4 rezine šunke,
  • 4 rezine sira,
  • 1 jajce.

Priprava:

 

Meso narežemo na medaljone, ga osolimo, popramo in natremo s česnom. Nato ga na hitro popečemo v ponvi.
Počakamo, da se popolnoma ohladi, nato ga položimo na razvaljano listnato testo in nanj položilo rezine šunke in sira. Vse skupaj zavijemo in položimo v naoljen pekač ter premažemo s stepenim jajcem.
Postavimo v pečico, ogreto na 180 stopinj Celzija, za približno 30 minut.

 

Sorodni članki: 

Kategorija:   Kuharica, Novice
Naslednji prispevek

Možgani občutijo tujo bolečino

13 junija, 2012 0