Thursday, November 21, 2024

Sestavine:


  • 50g masla
  • 2 piščanca
  • 8 rezin prekajene slanine
  • 1 žlica moke
  • 1 žlica worcestrske omake
  • Zelenjavna omaka

Priprava:

  • Električno pečico ogrejte na 230˚C (program z ventilatorjem), ali plinsko na 210˚C. Z maslom premažite oba piščanca, nato ju prekrijte s slanino. Piščanca pecite približno 40 minut.
  • V kupljeno (ali doma pripravljeno) zelenjavno omako dodajte moko in worcestrsko omako. Toplo omako prelijte čez pečena piščanca.

Nutritivna vrednost za en pogrinek:

  • 700 kalorij
  • 4g beljakovin
  • 4g ogljikovih hidratov
  • 52g maščob
  • 19g transmaščobnih kislin
  • 1g sladkorja
  • 2g soli

Vir fotografije: http://asqueezeoflime.net

Kategorija:   Kuharica, Novice
Naslednji prispevek

Kako se o kontracepciji pogovoriti s svojim partnerjem?

23 decembra, 2014 0