Thursday, November 21, 2024

Potrebujemo:

  • 300 g buče,
  • 30 g pancete,
  • 2 žlici olivnega olja,
  • 3 dl vode,
  • 1 zelenjavna kocka,
  • 2 pesti ajdove kaše,
  • kisla smetana,
  • peteršilj.

 


Priprava:


Na olju popečemo na kocke narezano panceto. Popečeno damo na krožnik. Na olju popečemo na kocke narezano bučo, jo zalijemo z vodo in dodamo jušno kocko.

Ko je bučka mehka, jo zmeljemo s paličnim mešalnikom. Dodamo ajdovo kašo. Ko je kaša kuhana, dodamo popečeno panceto. Juho izboljšamo z žlico kisle smetane in peteršiljem, nato pa postrežemo.

 

Sorodni članki:

Kategorija:   Kuharica, Novice
Naslednji prispevek

Joga: Katere vrste joge poznamo

13 junija, 2012 0